Gastles Fix je Risk aanvragen

Iedere school kan de gastles Fix je Risk aanvragen voor een of meerdere klassen. Je kunt de les inpassen in de overige lesstof, maar dat hoeft niet. De gastles is gratis en je hoeft niets voor te bereiden.

Vraag de gastles direct aan!

De gastdocenten zijn medewerkers van verzekeraars. Zij zijn geen docent, maar wel goed voorbereid. Ze hebben voldoende handvatten gekregen om de kinderen iets over verzekeren te leren. Hoewel ze werken bij een verzekeraar, heeft de gastles geen commerciële doeleinden. Ze zullen zich wel eerst voorstellen – mogelijk inclusief naam van verzekeraar – maar ze vragen de kinderen dit snel weer te vergeten. Tijdens de les zijn ze immers even meester of juf!

Gratis les tijdens Week van het geld

De gastles is helemaal gratis. Ook voor het lespakket Fix je Risk hoeft de school niet te betalen. Sterker nog: de school kan het spel ook na de gastles blijven spelen!

Nog niet benaderd door een gastdocent? Meld je dan aan! Je school wordt dan gekoppeld aan een gastdocent.

Meer lesmateriaal over leren omgaan met geld

Komt de gastles niet goed uit in de Week van het geld? Wij bieden dit hele schooljaar gastlessen aan. Daarnaast kun je buiten de Week van het geld met de klas zelf aan de slag met de geldlessen van Wijzer in geldzaken. Op dit platform vind je divers (gratis) lesmateriaal om les te geven over leren omgaan met geld. De les ‘Slim sparen en plannen’ gaat over verstandig omgaan met geld voordat je iets koopt wat je heel graag wilt. Voor groep 6, groep 7 en groep 8 komt ‘verzekeren’ hier ook aan bod.

GASTLES GEVEN

INHOUD GASTLES

LEERLINGEN